Ski-opening Rakousko Saalbach-Hinterglemm 2021-2022 VŠE V CENĚ penzion polopenze skipas doprava

ubytování: pensionubytování: pension
strava: polopenzestrava: polopenze
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 6 980 Kč

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
SKIOPENING First Moment, s mega skipasem Skialpin Card na 408 km sjezdovek všech úrovní, včetně několika snowparků, 121 lanovek - Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang, rozsáhlá freeride aréna Fieberbrunn, Schmittenhöhe Zell am See, ledovec Kitzsteinhorn a Maiskogel v Kaprunu.

Vše v ceně: ubytování v penzionu, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím 4 dny / 3 noci s polopenzí, 3 denní skipas Skialpin Card autobusová doprava nebo vlastní doprava, služby delegáta.

Velké slevy na děti až do 15 let.

Doprava bez nočního přejezdu před lyžováním. První den je příjezd na ubytování a večeře.
Lyžuje se od druhého dne po snídani.

Prémiové lyžování a snowboarding v Alpách za dostupnou cenu.

Špičkové rakouské lyžařské středisko v regionu Salcburska na pomezí s Tyrolskem a jedno z nejmodernějších a největších středisek celých Alp i na světě, s téměř nekonečnými sjezdovkami, rozsáhlými, sněhem pokrytými svahy a fascinujícími okolními panoramaty, s vyspělým technickým vybavením a zkušeným odborným personálem.

Začátečníci, rodiny s dětmi i ti nejpokročilejší a nejnáročnější lyžaři si mohou užívat více než 400 kilometrů sjezdovek, od mírných svahů přes široké carvingové tratě až po černé sjezdovky, včetně tratě pro Světový pohár, moderní kabinové a sedačkové lanovky a vleky, přes 70 horských chat s restauracemi, občerstvením a relaxačními zónami u sjezdovek, řadu Snowparků a Freeride parků, osvětlených sjezdovek, SkiMovie měřenou trať s videozáznamem Vašeho sjezdu, měřené a závodní tratě, Funcross a Snow Trails tratě, rozsáhlé udržované běžkařské tratě a mnohem víc.

Nekonečných přes 400 km modrých, červených a černých sjezdových tratí s pečlivě upraveným povrchem i hlubokým prašanem pro freeride a přes 150 km tratí pro běžkaře, pečuje speciální tým téměř 200 zaměstnanců s flotilou přes 80 sněžných rolb a přes 1.000 sněžných děl.

Dárkové poukazy - darujte zimní dovolenou.
Připravili jsme pro Vás jedinečné dárkové poukazy - jednoduše Vám dárkový poukaz zašleme formou e-poukazu v PDF do kterého si vypíšete věnování i termín a můžete si jej vytisknout sami do obálky formátu A5 nebo Vám na vyžádání zašleme vytištěný dárkový poukaz v obálce s individuálním věnováním a termínem dle Vašeho přání.

Možnost relaxace v nedalekých moderních termálech TAUERN SPA.

Slevy

  • vlastní doprava sleva 200 Kč/os.
  • slevy dle věkových kategorií - viz ceny

Cena zahrnuje

  • 3 noci ubytování v penzionu
  • 3 dny polopenze (snídaně, večeře)
  • 3 denní skipas - Ski Alpin Card, celá oblast nabízí 408 km sjezdovek
  • autobusová doprava bez nočního přejezdu před lyžováním
  • služby delegáta

Cena nezahrnuje

  • poj. léčebných výloh zimní sporty 39,- Kč/os/den
  • dárkový poukaz plnobarevný s věnováním poštou 99 Kč
  • odjezd z Prahy za 490,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard)
  • jen 1 osoba v pokoji +900 Kč

Výlety

  • Možnost relaxace v termálech Tauern Spa

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře. Snídaně jsou poskytovány formou bufetu včetně nápojů, teplé večeře jsou podávány ve třech chodech, nápoje jsou za příplatek.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov nebo Znojmo. Odjezd z Prahy za 490,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard). Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.

Doprava: do místa pobytu a zpět je realizována zájezdovými autobusy (klima, toaleta) s dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel a lyžařského vybavení. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách) i po dobu pobytu.
V místě pobytu odjíždí autobus od ubytování každý den po snídani do lyžařského střediska (SKI ALPIN CARD, lanovka Schmitten Zell am See cca 10-15 min.) a zpět na ubytování po lyžování kolem 16.hod. dle pokynů delegáta. Ve středisku je možnost občerstvení u autobusu přes poledne (nealko nápoje, "svařák", popř. párky – po domluvě).

Ubytování: pension

Typický rakouský gasthof, ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním příslušenstvím, bufetové snídaně a teplé večeře o třech chodech, možnost individuálního přizpůsobení diety.
Vybavení: finská sauna (za příplatek), wi-fi zdarma, restaurace, bar, společenská místnost, herna (šipky, fotbálek).

Program zájezdu

1. den: čtvrtek: odjezd, nástupy po trase přes den podle nástupních míst, přejezd do Rakouska, ubytování a večeře.
2. den: pátek: snídaně, lyžování, večeře, relax, zábava
3. den: sobota: snídaně, lyžování, večeře, relax, zábava
4. den: neděle: snídaně, ukončení pobytu, lyžování, po lyžování odjezd domů, výstupy po trase v nočních hodinách