Lyžování v Rakousku 2024 Dachstein West vše v ceně hotel wellness polopenze skipas delegát

ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
strava: polopenzestrava: polopenze
doprava: vlastnídoprava: vlastní
Cena od 9 580 Kč 13 990 KčSleva 32%

Termíny a ceny

březen 2024
21.03. - 24.03.24 4 dny 9 580 Kč objednej
29.03. - 01.04.24 4 dny 9 580 Kč objednej
Skvělé lyžování v Rakousku za nejlepší ceny v 5* středisku Dachstein West + Freeride arena Krippenstein - vše v ceně - komfortní hotel, wellness, polopenze, skipas delegát.

Cenově zvýhodněné termíny v týdnu, prodloužené víkendy, jarní prázdniny.

Vše v ceně už od 8980 Kč, 4 dny / 3 noci hotel*** s polopenzí, wellness, skipas na celé 3 dny až 175 km sjezdovek Dachstein West + Freeride arena Krippenstein, zkušený delegát v místě pobytu, pobytové taxy, parkování zdarma.

Velké slevy pro děti až do 15 let!

Možnost DOPRAVY AUTOBUSEM ZDARMA bez příplatku po trase z Moravy. Po trase z Prahy za příplatek jen 590 Kč, dle termínů na vyžádání.
Jen cca 5 hodin jízdy autobusem z Brna!

Nástupní místa: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov nebo Znojmo. Odjezd z Prahy odjezd z Prahy za 590,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard). Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.

Lyžování a snowboarding v rozsáhlé lyžařské oblasti Dachstein West Krippenstein, která se rozkládá na západních svazích Dachsteinu a impozantního hřebene Salzburských Dolomitů.

Dachsten West patří mezi nejlepší Alpská střediska, hodnocená nejvyšší možnou známkou 5*
.

Naleznete zde lyžařské sjezdovky všech stupňů obtížnosti, od ideálních tratí pro rodinné lyžování, až po sjezdovky pro náročné lyžaře a snowboarďáky, např. FIS sjezdovku ze Zwieselalmu (Kanonenrohr).

V údolí jsou u stanic lanovek cvičné louky pro nejmenší lyžaře. V Russbachu i Gosau jsou dětské parky s atrakcemi (sněhové dráhy, pohádkové postavy), v Russbachu je možné také celodenní hlídání ve "školce".
O útulnou zimní pohodu a spokojenost se postará i 16 různých chat s domácími specialitami a milou obsluhou.

Pobyt s polopenzí 4 dny / 3 noci, kvalitní hotely Moserwirt, Goisererhof s velmi pěkným ubytováním a vyhlášenou kuchyní, 3x bohatá snídaně - švédské stoly, 3x teplá večeře - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, dezert, salát.

Relax v hotelovém wellness v ceně.

Všechny naše zájezdy jsou bez nočního přejezdu před lyžováním. Lyžuje se až po první noci v hotelu se snídaní, od druhého dne.

Jen 360 km z Prahy a 380 km z Brna, cca 4 až 4,5 hodiny jízdy autem!

Zkušený delegát v místě pobytu.

V hotelu je wifi i satelitní televize zdarma, parkování na hotelovém parkovišti zdarma.

Možnost relaxace v termálních lázních Bad Ischl, 10 min. jízdy od hotelu.

Dárkové poukazy - darujte zimní dovolenou.
Připravili jsme pro Vás originální dárkové poukazy, které Vám pošleme formou e-poukazu v PDF souboru do kterého si vepíšete věnování i termín a vytisknete si jej sami do obálky formátu A5.

Lyžování Rakousko – skiopening, cenově výhodné lyžování v týdnu, prodloužený víkend, jarní prázdniny 2022-2023 bez front na upravených 150 až 175 km sjezdovek. Lyžování v Rakousku je zážitek, zábava, aktivní relax i sportovní a adrenalinové vyžití pro Váš životní styl. Užijte si pravou alpskou lyžovačku s partnerem, rodinou, s přáteli …

Slevy

  • Zvýhodněné termíny - SKIOPENING, LEDEN - v týdnu

Cena zahrnuje

  • 3 denní skipas přes 150 km sjezdovek
  • 3x ubytování hotel***+
  • 3x snídaně vč. nápojů
  • 3x teplé večeře
  • možnost dopravy autobusem bez příplatku (dle dostupnosti)
  • hotelové wellness
  • zkušený delegát, pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • MOŽNOST ZAPŮJČENÍ KOMPLETNÍHO LYŽAŘSKÉHO VYBAVENÍ V MÍSTĚ POBYTU - PRO KLIENTY CK SE SLEVOU 10%
  • Dárkový poukaz plnobarevný s věnováním poštou 99 Kč
  • poj. léčebných výloh zimní sporty 47,- Kč/os/den
  • doprava autobusem ZDARMA po trase z Moravy (dle termínu a dostupnosti na vyžádání)
  • odjezd z Prahy za 590,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard)
  • osoba v 1-lůžkovém pokoji +1900Kč

Výlety

  • Možnost relaxace v termálních lázních

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře, 3x bohatá snídaně - švédské stoly, včetně nápojů, 3x teplá večeře - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, salát, dezert, nápoje k večeři jsou za příplatek.

Doprava: vlastní

Vlastní doprava s možností DOPRAVY AUTOBUSEM ZDARMA!!
Odjezdy autobusu z nástupních míst po trase z Ostravy směr Olomouc a Brno.
Odjezd z Prahy za 590,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard)
V místě pobytu můžete využít bezplatné skibusy (nástup nedaleko od hotelu - upřesní Vám delegát), které jezdí do střediska a zpět (lanovky Gosau, cca 15 km od hotelu).
Nástupní místa při vyžádání dopravy autobusem zdarma:
Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov nebo Znojmo. Odjezd z Prahy odjezd z Prahy za 590,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard). Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.

Ubytování: hotel ***+

Kvalitní, vysoce hodnocené hotely Moserwirt***+ Goisererhof***+ v Bad Goisern s velmi pěkným ubytováním a vyhlášenou kuchyní, 3x bohatá snídaně - švédské stoly, 3x teplá večeře - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, saláty.
Hotelové wellness v ceně - možnost každodenního využití dle provozních hodin, dle vybavení a podmínek hotelu (sauna, relaxační zóna, popř. venkovní ochlazovna - koupací jezírko).

Program zájezdu

1. den: příjezd do Rakouska, ubytování, večeře.
2. den: snídaně, lyžování, večeře, relax - wellness, zábava
3. den: snídaně, lyžování, večeře, relax - wellness, zábava
4. den: snídaně, ukončení pobytu v hotelu, lyžování, po lyžování odjezd domů, příjezd domů ve večerních hodinách u bližších dojezdových míst (např. jižní Morava, oblast Brna, jižní a střední Čechy, oblast Prahy) nebo v nočních hodinách (Olomouc, Ostrava).