Jarní prázdniny 2024 lyžování Rakousko Dachstein West vše v ceně 3dny skipas hotel polopenze doprava

ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
strava: polopenzestrava: polopenze
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 9 680 Kč

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
Jarní prázdniny 2024, odjezdy v neděli a ve čtvrtek, vše v ceně včetně dopravy, 4 dny / 3 noci hotel***+ s polopenzí, wellness, 3 denní skipas, až 175 km sjezdovek Dachstein West + Freeride arena Krippenstein, zkušený delegát, pobytové taxy.

Výrazné slevy pro děti až do 15 let!

Lyžování a snowboarding v rozsáhlé lyžařské oblasti Dachstein West Krippenstein, která se rozkládá na západních svazích Dachsteinu a impozantního hřebene Salzburských Dolomitů.

Dachsten West patří mezi nejlepší Alpská střediska, hodnocená nejvyšší možnou známkou 5*.

Naleznete zde lyžařské sjezdovky všech stupňů obtížnosti, od ideálních tratí pro rodinné lyžování, až po sjezdovky pro náročné lyžaře a snowboarďáky, např. FIS sjezdovku ze Zwieselalmu (Kanonenrohr).

V údolí jsou u stanic lanovek cvičné louky pro nejmenší lyžaře. V Russbachu i Gosau jsou dětské parky s atrakcemi (sněhové dráhy, pohádkové postavy), v Russbachu je možné také celodenní hlídání ve „školce“.
O útulnou zimní pohodu a spokojenost se postará i 16 různých chat s domácími specialitami a milou obsluhou.

Pobyt s polopenzí 4 dny / 3 noci, kvalitní hotely Moserwirt, Agathawirt, Goisererhof s pěkným ubytováním a vyhlášenou kuchyní, 3x bohatá snídaně - švédské stoly, 3x teplá večeře - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, dezert, salát. Relax v hotelovém wellness v ceně.

Doprava zájezdovým autobusem s možností občerstvení, doprava i v místě pobytu, každý den k lanovkám a zpět.

Všechny naše zájezdy jsou bez nočního přejezdu před lyžováním – příjezd do hotelu je na večeři a lyžuje se po snídani od druhého dne.

Jen cca 5 hodin jízdy autobusem z Brna!

Zkušený delegát v místě pobytu.

V hotelu je zdarma wifi, satelitní televize i parkování při vlastní dopravě

Možnost relaxace v termálních lázních Bad Ischl, 10 min. jízdy od hotelu.

Lyžování Rakousko – skiopening, cenově výhodné lyžování v týdnu, prodloužený víkend, jarní prázdniny 2024 bez front na upravených 150 až 175 km sjezdovek. Lyžování v Rakousku je zážitek, zábava, aktivní relax i sportovní a adrenalinové vyžití pro Váš životní styl. Užijte si pravou alpskou lyžovačku s partnerem, rodinou, s přáteli …

Slevy

  • Zvýhodněné ceny First / Last minute

Cena zahrnuje

  • 3 denní skipas přes 150 km sjezdovek
  • 3x ubytování hotel***+
  • 3x snídaně vč. nápojů
  • 3x teplé večeře
  • hotelové wellness
  • doprava autobusem
  • zkušený delegát, pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • Dárkový poukaz plnobarevný s věnováním poštou 99 Kč
  • poj. léčebných výloh zimní sporty 47,- Kč/os/den
  • odjezd z Prahy za 590,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard)
  • osoba v 1-lůžkovém pokoji +1900Kč

Výlety

  • Relax v termálních lázních Bad Ischl, do 10 min. jízdy od hotelu

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře, 3x bohatá snídaně - švédské stoly, včetně nápojů, 3x teplá večeře - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, saláty, dezert, nápoje k večeři jsou za příplatek.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Znojmo. Odjezd z Prahy za 590,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard). Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.

Doprava: do místa pobytu a v místě pobytu do lyžařského střediska (cca 15 km od lanovek) a zpět na ubytování je realizována zájezdovými autokary (klima, s toaleta, občerstvení, ...) s dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel a lyžařského vybavení. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách) a po dobu pobytu.

Ubytování: hotel ***+

Kvalitní, vysoce hodnocené hotely Moserwirt***+, Goisererhof*** v Bad Goisern s velmi pěkným ubytováním a vyhlášenou kuchyní, 3x bohatá snídaně - švédské stoly, 3x teplá večeře - polévka a hlavní jídlo, možnost bezmasého jídla, saláty, dezert.
Hotelové wellness v ceně - možnost každodenního využití dle provozních hodin a podmínek hotelu (sauna, relaxační zóna, popř. venkovní ochlazovna - jezírko).

Program zájezdu

1. den: odjezd, nástupy po trase v dopoledních a odpoledních hodinách, přejezd do Rakouska, ubytování, večeře.
2. den: snídaně, lyžování, večeře, relax - wellness, zábava
3. den: snídaně, lyžování, večeře, relax - wellness, zábava
4. den: snídaně, ukončení pobytu v hotelu, lyžování, po lyžování odjezd domů, příjezdy ve večerních hodinách, cca 22-23.h Brno, cca 24.h Olomouc, cca 01.h Ostrava