Adventní Vídeň a vánoční trhy 2023

ubytování: bez ubytováníubytování: bez ubytování
strava: bez stravystrava: bez stravy
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 690 Kč

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
Zažijte kouzlo adventní Vídně a vánočních trhů v Rakouské metropoli. Jedinečný zážitek předvánoční atmosféry za skvělou cenu.

Advent, to je ve Vídni romantika, tisíce světel a světýlek a poetické vánoční trhy 2023.

Tradičním vrcholem je vánoční trh na Vídeňském Radničním náměstí. Jen o pár kroků dále, u Uměleckohistorického muzea, stojí nová vánoční vesnička.

Na překrásné náměstí Marie Terezie vás zve k adventní návštěvě padesát vánočních stánků s dárky a tradičními řemesly Vyhrává zde rakouská dechovka a vystupují gospelové pěvecké sbory a hudební skupiny.

Na adventním vánočním trhu na Spittelbergu najdete vedle umělecko řemeslných výrobků i keramiku a šperky ze stříbra a mosazi.

Starovídeňský vánoční trh v poklidném Starém městě v ulici Freyung nabízí ručně malované vánoční svíčky, dřevěné hračky a proutěné zboží.

Prohlídka s průvodcem po Ringstrasse s výkladem - Budova vlády, Státní opera, barokní Karlskirche, výstavní pavilón Secession, Parlament, Burgtheater, Univerzita, Burza, dále bude následovat volno v centru Vídně k individuální návštěvě adventních trhů.

Pro zájemce bude pokračovat prohlídka s průvodcem - procházka historickým středem - hotel Sacher, Augustiniánský kostel, Císařská hrobka, dóm sv.Štěpána, Korutanská třída a pěší zóna Na Příkopech, komplex Hofburgu.

Slevy

  • First / Last Moment

Cena zahrnuje

  • doprava, poplatky
  • delegát, pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh od 37,- Kč/os./den
  • přesun metrem (cca 3€ jízda)

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Ostrava - FM - Příbor - NJ - (Frenštát, Rožnov, V.M. min.10 osob) - Hranice - Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno.
Další nástupní místa, např. Karviná, Havířov, Bohumín či Třinec jsou možná při nástupu alespoň 10 osob z jednotlivého místa. Předběžné časy odjezdů (budou upřesněny k jednotlivým nástupním místům před odjezdem): Ostrava 04:00-05:00 dle počtu nástupních míst.

Program zájezdu

1. den: sobota:, Odjezd z Ostravy v 04.00-4.30 dle počtu nástupních míst (dle upřesňujících pokynů). Příjezd do Vídně. Prohlídka s průvodcem po Ringstrasse s výkladem - Budova vlády, Státní opera, barokní Karlskirche, výstavní pavilón Secession, Parlament, Burgtheater, Univerzita, Burza, dále bude následovat volno v centru Vídně k individuální návštěvě adventních trhů. Pro zájemce bude pokračovat prohlídka s průvodcem - procházka historickým středem - hotel Sacher, Augustiniánský kostel, Císařská hrobka, dóm sv.Štěpána, Korutanská třída a pěší zóna Na Příkopech, komplex Hofburgu, … Individuální volno v centru Vídně.