Jižní Francie, Azurové pobřeží a Monako, poznávání i koupání u nejkrásnějších pláží

ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
strava: snídaněstrava: snídaně
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 6 980 Kč 9 490 KčSleva 26%

Termíny a ceny

červen 2024
19.06. - 23.06.24 5 dní 6 980 Kč objednej
červenec 2024
03.07. - 07.07.24 5 dní 6 980 Kč objednej
05.07. - 09.07.24 5 dní 6 980 Kč objednej
24.07. - 28.07.24 5 dní 6 980 Kč objednej
26.07. - 30.07.24 5 dní 6 980 Kč objednej
srpen 2024
14.08. - 18.08.24 5 dní 6 980 Kč objednej
16.08. - 20.08.24 5 dní 6 980 Kč objednej
září 2024
04.09. - 08.09.24 5 dní 6 980 Kč objednej
říjen 2024
02.10. - 06.10.24 5 dní 6 980 Kč objednej
24.10. - 28.10.24 5 dní 6 980 Kč objednej
Jižní Francie a Monako, poznávání, relaxace a koupání na nejkrásnějších plážích Azurového pobřeží. Ubytování v hotelu, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím, Hotel Ibis*** a podobné.

Navštívíme Monacké knížectví, Monte Carlo, středověkou vesničku Éze, vonící parfémy s exkurzí v manufaktuře Fragonard, francouzské "Benátky" Port Grimaud, věhlasné Saint Tropez i výstavní město Nice, považované za hlavní město Francouzské riviéry, s jeho exkluzivními plážemi, promenádami lemovanými palmami, výstavnými hotely, pamětihodnostmi, muzei, tržnicí s přírodními produkty všeho druhu i hradem, který symbolizuje pozůstatky města, které zde postavili starověcí Řekové.

5-ti denní pohodový pobytově - poznávací zájezd do Monaka a jižní Francie, s relaxací na plážích a koupáním v moři na Azurovém pobřeží i v Monackém knížectví, v nejvyhlášenějších letoviscích Port Grimaud, Saint Tropez a Nice, se zkušeným průvodcem, autobusovou dopravou a ubytováním v hotelu na Francouzské riviéře v pokojích s vlastním sociálním příslušenstvím se snídaněmi.

Pro děti až do 14 let další sleva v rezervaci zájezdu!

Vše v ceně: ubytování v hotelu, snídaně, průvodce, doprava pohodlným zájezdovým autobusem, sklopné sedačky, rozšiřitelné do boku.

Užijte si dovolenou na Azurovém pobřeží, v oblasti nacházející se mezi italskými hranicemi a řekou Rhônou, v Monackém knížectví, i na Francouzské riviéře, s prosluněnými plážemi a azurově modrým mořem.
Jen tady si můžete vychutnat identickou jižní Francii na Azurovém pobřeží.

Zažijete historické pamětihodnosti, přírodní krásy, relax na plážích a koupaní v moři v letoviscích Monaka a Francouzské riviéry.

Na našich zájezdech Vám nabízíme:

Ověřené hotely se snídaněmi, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím.

Zkušené průvodce.

Nejvýhodnější ceny vstupů do památek, muzeí a atrakcí. Naši průvodci v rámci přípravy zájezdu dojednávají jednotlivé vstupy za nejvýhodnějších podmínek pro Vás.

Autobusová doprava pohodlnými zájezdovými autobusy vybavenými klimatizací, toaletou, s možností občerstvení u řidičů. Zkušení řidiči s mnohaletou praxí na zahraničních zájezdech.

Žádné příplatky za nástupní místa po trase přes celou ČR z Ostravy po Rozvadov BEZ JAKÉHOKOLIV PŘÍPLATKU!

Slevy

  • Zvýhodněná cena dle věkových kategorií

Cena zahrnuje

  • profesionální průvodce
  • ubytování v hotelu v pokojích s vlastním příslušenstvím
  • snídaně v rámci pobytu
  • autobusová doprava
  • pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • Pojištění léčebných výloh 41,- Kč/os./den
  • Místní taxy, vjezdy autokarem do terminálů, vjezdy do historického centra města - 15 €
  • Příplatky: příplatek za obsazení pokoje jen jednou osobou: 1990 Kč.
  • Vstupy v rámci programu: nepovinné - např. indiv. návštěva Oceánografického muzea v Monaku 19 Euro, do 17 let 12 Euro

Výlety

  • dle programu

Stravování: snídaně

Snídaně kontinentální včetně nápojů.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: z Ostravy, FM, NJ, Příbor, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, další místa po trase D1 dle domluvy - Velké Meziříčí, Jihlava, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov – časy budou upřesněny dle nástupních míst. VŠECHNA NÁSTUPNÍ MÍSTA JSOU BEZ PŘÍPLATKU!
Doprava: je realizována pohodlnými zájezdovými autokary s toaletou, audio - video okruhem a dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Ubytování: hotel ***

Ubytování na Azurovém pobřeží v hotelu***, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím. Hotel Ibis a podobné.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR přes den, nástupní místa po trase z Ostravy přes Olomouc, Brno, Prahu, Rozvadov
2. den: Příjezd do Monackého knížectví v ranních hodinách, Monte Carlo - prohlídka s průvodcem, Oceánografické muzeum, katedrála knížecí rodiny, Knížecí palác, přístav, kasino Monte Carlo. Volný program, možnost koupání na veřejné pláži Larvotto. Odjezd z Monaca v pozdějších odpoledních hodinách, vesnička Éze, vonící parfémy s exkurzí ve známé manufaktuře parfémů Fragonard. Odjezd na ubytování do hotelu na Azurovém pobřeží.
3. den: Po snídani se vydáme na program za krásami Francouzské riviéry na Azurovém pobřeží. Po prohlídce vyhlášeného letoviska Port Grimaud, přezdívaného Francouzské Benátky, budeme mít čas i na koupání a relaxaci na pláži. Odpoledne se vydáme autobusem do proslulého letoviska Saint-Tropez s četnickou stanicí, známou z filmů o četníkovi jménem Ludvík Kryšot, jehož postavu ztvárnil světoznámý francouzský komik Louis de Funes. Prohlédneme si zde i městečko a přístav. Večer návrat do hotelu.
4. den: Po snídani odjedeme do Nice, kde nás čeká prohlídka starého města s úzkými uličkami, kavárnami a bary, procházka po nádherné promenádě - tzv. Promenade de Anglais, výstup na místo bývalé pevnosti, odkud je krásný výhled na Zátoku andělů. Po prohlídce pamětihodností s průvodcem budete mít až do odjezdu osobní volno, které můžete využít k pobytu u moře. Odjezd ve večerních hodinách a cesta domů.
5. den: Příjezd do ČR. Návrat zpět do ČR do jednotlivých nástupních míst přes den, v odpoledních či podvečerních hodinách.