Velikonoční Paříž, vše v ceně, poznávací zájezd, hotel, snídaně, doprava

ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
strava: snídaněstrava: snídaně
doprava: autokaremdoprava: autokarem
Cena od 4 590 Kč 5 490 KčSleva 16%

Termíny a ceny

březen 2024
29.03. - 01.04.24 4 dny 4 590 Kč objednej
Prodloužený víkend, čtyřdenní poznávací zájezd.
Zažijete romantiku a poznejte ta nejkrásnější místa Paříže.

Poznávací zájezd do Paříže - navštívíte a zažijete to nejlepší co Paříž svým návštěvníkům nabízí - Louvre, Eiffelovu věž, Invalidovnu, Champs Ellysées, náměstí Svornosti a další skvosty.
Můžete také zažít romantickou projížďku lodí po Seině, zažít francouzskou kuchyni a nasát atmosféru jednoho z nejromantičtějších míst na zeměkouli.

Pro děti až do 14 let další sleva v objednávce.

Vše v ceně, ubytování v hotelu, pokoje s vlastním příslušenstvím, snídaně, zkušený průvodce a doprava zájezdovým autobusem, nástupy po trase přes celou ČR z Ostravy přes Olomouc, Brno, Prahu, Rozvadov, bez jakéhokoliv příplatku.

Profesionální průvodce Vám umocní Vaše zážitky, rozšíří obzory a bude Vám ve Vašem poznávání nápomocen. V případě zájmu si můžete realizovat vlastní individuální program - prosíme informovat o tomto průvodce v průběhu zájezdu a dohodnout následný čas a místo, kdy se připojíte ke skupině.

Na našich zájezdech Vám nabízíme:

Žádné příplatky za nástupní místa od Ostravy až po Rozvadov.
Kvalitní hotely ověřené hotely se snídaněmi, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím.
Zkušené průvodce, klienty vysoce hodnocené za odbornost a přístup ke klientům.
Nejvýhodnější ceny vstupů do památek, muzeí a atrakcí. Naši průvodci v rámci přípravy zájezdu dojednávají jednotlivé vstupy za nejvýhodnějších podmínek pro Vás.
Autobusová doprava zájezdovými autobusy vybavenými klimatizací, toaletou, s možností občerstvení u řidičů. Zkušení řidiči s mnohaletou praxí na zahraničních zájezdech.
Žádné příplatky za nástupní místa přes celou ČR po trase z Ostravy přes Olomouc, Brno, Prahu, Beroun, Plzeň, Rozvadov.
Uvedený program může být individuálně upraven a optimalizován průvodcem. V případě potřeby programu může být využita i místní doprava (metro, apod.) v ceně cca 3 až 6€ za přejezd.

Informativní ceny vstupů:
Eifelova věž: 2. patro pěšky 15 euro, 2. patro výtahem 20 euro, 3. patro výtahem 30 euro
Vítězný oblouk: zdarma do 25 let (13 euro), Louvre: zdarma do 25 let (17 euro), Musée d´Orsay: zdarma do 25 let (17 euro), Centre Pompidou: zdarma do 25 let (15 euro), Invalidovna: zdarma do 25 let (14 euro), Musee Grevin (muzeum voskových figurín) 26 euro, studenti 23,50 euro, do 14 let 19 euro, Tour Montparnasse 21 euro, 12-17 let 16 euro, do 11 let 12 euro, plavba po Seině 16 euro, do 11 let 9 euro.

Slevy

  • dle věkových kategorií

Cena zahrnuje

  • profesionální průvodce
  • doprava autobusem
  • ubytování v hotelu
  • pokoje s vlastním příslušenstvím
  • snídaně kontinentální
  • pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh 37,- Kč/os./den
  • místní taxy, vjezdy autokarem do terminálů, vjezdy do historického centra města - 10 €
  • vstupy do památek, muzeí dle vlastního zájmu 40-60 € (nepovinné)
  • kapesné dle vlastního uvážení
  • příplatek za jednolůžkový pokoj 890 Kč/noc

Výlety

  • v rámci programu

Stravování: snídaně

Snídaně formou kontinentálního bufetu včetně nápojů v ceně zájezdu.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: z Ostravy (dopoledne), FM, NJ, Příbor, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Praha (17.hod.), Beroun, Plzeň, Rozvadov – časy budou upřesněny dle nástupních míst. Všechna nástupní místa jsou bez příplatku!
Doprava: je realizována pohodlnými zájezdovými autokary s toaletou, audio - video okruhem a dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Ubytování: hotel **+

Hotel Premiere Classe / Hotel Ibis poskytuje příjemné ubytování v pohodlných a dobře vybavených pokojích s vlastním příslušenstvím na pokoji (koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou), satelitní televizí a Wi-Fi přístupem k internetu zdarma.

Program zájezdu

1. den: Odjezd.
Odjezdy z ČR po trase z Ostravy přes den, přejezd přes Německo do Francie.
2. den: Příjezd do Paříže
v ranních hodinách. Prohlídka historického centra, např. , Radnice, kulturní Centre Pompidou, Les Halles, kostel St. Eustach, Latinská čtvrť: Panthéon, universita Sorbonna, Notre Dame, Louvre Večerní Montparnasse. Odjezd na hotel, ubytování a nocleh. Pozn. Aktuální průběh programu může být změněn či upraven průvodcem.
3. den: Poznávací program v Paříž.
Odjezd z hotelu do centra Paříže. Poznávací program v Paříži: Eiffelova věž, Martovo pole, Trocadero. Možnost projížďky lodí po Seině (fakultativně). Champs Ellysée, Concorde, Vítězný oblouk, Montmartre - umělecká čtvrť. Odjezd z Paříže ve večerních hodinách dle pokynů průvodce. Pozn. Aktuální průběh programu může být změněn či upraven průvodcem.
4. den: Návrat.
Příjezd domů, výstupy po trase přes den.