Bulharsko Slunečné pobřeží INDIVIDUÁLNÍ TERMÍNY Cacao Beach Černé moře Rainbow resort, celý apartmán

Dovolená v Bulharsku na Slunečném pobřeží u Cacao Beach, nejkrásnější pláže Černého moře, pobyty v Rainbow Holiday resortu.

POBYTY MŮŽETE REZERVOVAT V INDIVIDUÁLNÍCH TERMÍNECH:

Vyberte si DATUM PŘÍJEZDU (TERMÍNY A CENY) = klikněte na DATUM nebo na "OBJEDNEJ"
a do POZNÁMKY v rezervačním formuláři nám NAPIŠTE DATUM ODJEZDU.

UVEDENÁ CENA JE ZA CELÝ APARTMÁN A 1 NOC (2 DNY).

Ve druhé polovině června, v červenci a srpnu a v první polovině září jsou pobyty nejméně na 7 nocí, v ostatních termínech nejméně na 3 noci.

Ubytování v apartmánech, vybavených kuchyní, sociálním příslušenstvím, klimatizací, internetem, bazény, dětskými hřišti, minigolfem a dalším, jen 5 min. od pláže Cacao Beach u Černého moře.

Resort Rainbow se nachází na Slunečném pobřeží v Nesebaru, jen cca 20 min. jízdy z letiště v Burgasu.

Koupání v krásném, křišťálově čistém moři, odpočinek i aktivní relax na rozlehlé, přes 8 km dlouhé a 50 m široké pláži Cacao Beach s jemným žlutavým pískem, zvolna se svažující do moře.

Stálé počasí s teplotou kolem 30°C v průběhu celého léta s maximem slunečných dní. Široké možnosti vyžití pro všechny věkové kategorie v místě pobytu uspokojí rodiny i jednotlivce.

Přímo v Rainbow Holiday Resortu, bezprostředně u ubytování, jsou k dispozici bazény, dětské bazény a brouzdaliště s vybavením pro relax u bazénu, včetně vodního baru a dalších restaurací.

Jsou zde dětská hřiště, minigolf či venkovní šachy. Je zde k dispozici i fitness, sauna, masáže, půjčovna kol, obchod s potravinami a spotřebním zbožím a suvenýry, lékárna.

Můžete se zde stravovat za velmi výhodnou cenu, bulharská gastronomie je navíc velmi bohatá a chutná. Ceny meníček - teplých jídel začínají na cenách od 3,5 Leva, tj. kolem 50 Kč. Můžete se tak "rozšoupnout" i v luxusní restauraci, aniž by jste "zruinovali" svou peněženku. Zkrátka můžete si zde užít víc než doma!

Pokud tedy toužíte po gastrozážitcích, uspokojí Vás četné restaurace, kde můžete ochutnávat a vychutnávat za ceny výhodnější než v ČR. To samé platí o nákupech - potraviny, oděvy i spotřební zboží zde nakoupíte za lepší cenu než doma.

Přímo v Nesebaru najdete vyžití ve dvou skvělých akvaparcích, jedněch z největších v Bulharsku i Evropě, každý z obou akvaparků (Aqua Paradise i Action Aquapark) je od ubytování vzdálen jen 3,5 km a můžete se k nim jednoduše dostat vláčkem, který jezdí mezi resortem a akvaparky.

Stejně tak se můžete dostat i do historického Nesebaru, který je unikátní památkovou městskou rezervací, chráněnou celosvětovou organizací UNESCO. Přivítají Vás zde malebné uličky, historické stavby s typickým kamenným přízemím a dřevěným patrem a byzantské památky z 5. a 6. století, zaujmou Vás i místní trhy a malebné hospůdky s dobrotami, které musíte ochutnat.

K procházkám láká promenáda podél moře nebo zde můžete zlepšovat svou kondici na in-line bruslích, k aktivnímu vyžití slouží sportoviště (tenisové kurty, hřiště), k adrenalinové zábavě četné vodní atrakce u moře.

Toužíte-li po nočním životě, budete uspokojeni vyhlášenými plážovými párty, DJ produkcemi, tanečními diskotékami i klubovou scénou. Zkrátka akce v plném proudu až do rozbřesku!

Bulharsko je členskou zemí Evropské unie se stabilní bezpečnostní situací a dobře fungující ekonomikou. Letoviska jsou zcela bezpečná ve kteroukoliv denní i noční hodinu.

Místní lidé jsou přátelští, přívětiví a i když neumíte cizí jazyky, vždy se domluvíte. V Rainbow resortu se na recepci domluvíte česky a v případě potřeby Vám bude na místě k dispozici delegát.

Slevy

  • first moment - last moment dle termínů

Cena zahrnuje

  • pronájem celého apartmánu - studia
  • 2 lůžka a 1 až 2 přistýlky na rozkládací pohovce
  • spotřeby médií - teplá a studená voda, elektřina
  • klimatizace ve všech termínech
  • !! rychlý internet
  • bazény, dětská brouzdaliště v resortu Rainbow (květen - září)
  • příslušenství pro relax u bazénů
  • dětská hřiště

Cena nezahrnuje

  • pobytový poplatek 50 Kč/os./noc od 18 let
  • závěrečný úklid, ložní prádlo a ručníky 190 Kč/os. jednorázově za celý pobyt

Výlety

  • široké možnosti vyžití
  • bulharský večer s folklórem, večeří a zábavou
  • akvaparky
  • pěší výlet do historického Nesebaru - památka UNESCO 3,5 km od ubytování
  • možnost zapůjčení kol
  • safari
  • výlety autokarem

Stravování: vlastní

V rámci ubytování je možnost stravování formou meníček v cenách za teplá jídla již od cca 5 Leva (cca 80 Kč). Možnost polopenze.

Pokud toužíte po gastrozážitcích, uspokojí Vás četné restaurace, kde můžete ochutnávat a vychutnávat za ceny výhodnější než v ČR. To samé platí o nákupech - potraviny, oděvy i spotřební zboží zde nakoupíte za lepší cenu než doma.

Toužíte-li po nočním životě, budete uspokojeni vyhlášenými plážovými párty, DJ produkcemi, tanečními diskotékami i klubovou scénou.

Doprava: vlastní

Do místa pobytu v Nesebaru na Slunečném pobřeží můžete cestovat autem, autobusem nebo letecky.

Cesta autem z ČR vede přes Slovensko, Maďarsko a Srbsko, vzdálenost (orientačně z Brna) je 1500 km / 15 hodin jízdy, z toho 90% trasy po dálnicích.
Zašleme Vám kompletní informace a doporučení k dopravě.
Luxusní varianta cesty autem (a ne o moc dražší) je s noclehem po cestě tam i zpět u Bělěhradu. Z ČR vyjedete dopoledne, k večeru jste na ubytování u Bělehradu, vyjedete ráno a odpoledne se již koupete v moři. Doporučíme Vám vhodná ubytování.

Doprava autobusem do Nesebaru, případně do Burgasu je cenově nejdostupnější způsob cestování do Bulharska (již od 1750 Kč za obousměrnou jízdenku pro děti). Cesta trvá přes 20 hodin (vč. pravidelných přestávek) podle místa odjezdu.
Jízdenky můžete zakoupit např. na těchto odkazech: www.eurotours.cz/bulharsko, www.onlinebus.cz, www.goeuro.cz
V případě, že Vaše doprava autobusem bude končit v Burgasu a nepojede do Nesebaru, zajistíme Vám dovoz a odvoz mikrobusem až přímo k ubytování (za malý příplatek nebo zdarma - podle délky pobytu).

Nejrychlejší a tím také nejpohodlnější je letecká doprava. Letět můžete z Prahy, Bratislavy, Brna či Ostravy.
Ceny se pohybují od cca 3500 Kč z Bratislavy se společností Rayanair. Letenky můžete zakoupit např. na www.azair.cz, nebo přímo u nízkonákladových aerolinek, např. Smartwings či Wizzair. Zajistíme Vám transfer z letiště přímo na ubytování za příplatek 50 Leva 1 směr / transfer 2 až 4 osoby nebo 65 Leva pro 5 až 8 osob.

Ubytování: apartmán

Ubytování v Rainbow Holiday resortu v Nesebaru na Slunečném pobřeží v perfektní lokalitě jen 5 min. pěšky od nejkrásnější pláže Černého moře Cacao Beach.

Apartmány 35-40 m2 s terasou či balkonem typu studio pro 2 až 4 osoby s dvoulůžkem a přistýlkou - rozkládací pohovkou pro jednu dospělou osobu nebo jedno až dvě děti.
Apartmány jsou vybaveny kuchyní, vlastním sociálním příslušenstvím, klimatizací a wifi připojením k internetu.

Bezprostředně u ubytování jsou k dispozici bazény, a dětská brouzdaliště či vířivky, s vybavením pro relax u bazénu, včetně vodního baru a dalších restaurací. Jsou zde dětská hřiště, minigolf či venkovní šachy. K dispozici je i fitness, sauna, masáže, půjčovna kol, obchod s potravinami a spotřebním zbožím a suvenýry, lékárna.

Program zájezdu

1. den: příjezd či přílet
2. den: Pobytový den; pobyty nejméně na 8 dnů / 7 nocí v hlavní sezóně, mimo sezónu pobyty nejméně na 3 noci / 4 dny; poslední pobytový den ukončení pobytu a odjezd či odlet.